SHINE® Whitening Technology

Kit Wireless Pentru Albirea Profesională a Dinților

Sistemul de albire SHINE® WHITENING TECHNOLOGY Wireless este dotat cu un dispozitiv cu tehnologie Dual LED de ultimă generație, echipat cu 32 de led-uri individuale și cu 2 moduri de tratament (lumină albastră și lumină roșie). Acesta dezvoltă o putere de 5 ori mai mare decât un dispozitiv de albire obișnuit, astfel încât să-ți poată oferi cele mai bune, rapide și durabile rezultate posibile.

SHINE® WHITENING TECHNOLOGY

Tehnologie Dual LED

Modul cu lumină albastră rece accelerează albirea dinților și descompune moleculele ce cauzează îngălbenirea lor. Modul de igienizare utilizează terapia cu lumina roșie pentru a steriliza dinții, întări gingiile și ucide bacteriile, ferindu-te astfel de apariția gingivitei, gingiilor inflamate și gingiilor retrase în timp ce îți menține respirația proaspătă.

zambet-stralucitor-shine-albire-dinti-03
cuplu-zambet-shine-albire-dinti-02

Sistem Smart

Dispozitivul Shine® Wireless are temporizator încorporat și se va opri singur după 15 minute în modul de albire dentară cu lumină albastră și 10 minute în modul de îngrijire a gingiei cu lumina roșie/violet. Astfel încât tu să te bucuri de activitățile preferate și să te concentrezi pe ceea ce faci fără să fii stresat de oprirea dispozitivului la timp.

kit-wireless-albire-shine
model-kit-wireless-png

Simplu și ușor de utilizat

Kit-ul wireless SHINE® e gata de utilizat în câteva secunde : Doar scoate-l din cutie, aplică gelul pe dinți și apasă pe butonul touch de pe dispozitiv. Totul timp de doar 15 minute pe zi în timp ce lucrezi, asculți muzica, citești cartea preferată, faci duș, te machiezi sau urmărești serialul favorit.

Sistem All in One

Sistemul Shine® Whitening Technology Wireless conține absolut tot ceea ce ai nevoie pentru a obține dinți mai albi și mai sănătoși în cel mai scurt timp posibil. În pachet vei găsi dispozitivul cu tehnologie Dual LED, 3 geluri de albire dentară dar și un gel pentru desensibilizarea dinților, încărcător wireless, diagrama pentru urmărirea progresului și manual de instrucțiuni, sfaturi și trucuri pentru dinți mai albi.

Wireless & Waterproof

Fără nimic de asamblat, fără fire, fără să fie nevoie să schimbi bateriile. Te poți plimba cu el oriunde și poți să desfășori orice activitate fără să fii deranjat/ă de cabluri sau să trebuiască să ai o sursă de alimentare cu tine. Dispozitivul Shine® Wireless este rezistent la apă și îl poți folosi chiar și când faci duș sau te bucuri de o baie fierbinte.

Formulă sigură și fără sensibilitate

Stai fără griji, formula noastră este alcătuită din ingrediente naturale și îi este imposibil să cauzeze sensibilitate sau alte efecte nedorite. Cu toate acestea, gelul SHINE® este destul de puternic încât să îți ofere o albire dentară profesionistă și să te ajute să obții cel mai strălucitor zâmbet pe care l-ai avut.

zambet-stralucitor-inainte-dupa--shine-albire-dinti-02
cuplu-zambet-shine-albire-dinti
zambet-stralucitor-shine-albire-dinti-04
zambet-stralucitor-shine-albire-dinti
SHINE® WHITENING TECHNOLOGY

De ce și cum să utilizați

Kitul wireless de albire SHINE® este eficient împotriva petelor de alimente și băuturi, a fumului și a decolorării cauzate de îmbătrânire. Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, stratul exterior de smalț de pe dinți se uzează, dezvăluind culoarea galbenă a dentinei.

Cum funcționează

SHINE® Whitening Technology

Descoperă cum funcționează sistemul de albire profesională a dinților, kitul wireless de la SHINE®, și de ce este alegerea perfectă pentru dantura ta!

Sistemul de albire SHINE® îmbină puterea tehnologiei cu lumina LED rece, încorporată în dispozitivele noastre cu formulă unică și dovedită clinic, utilizată în gelurile de albire, pentru a te ajuta să obții cel mai strălucitor, puternic și alb zâmbet pe care l-ai avut vreodată.

Dispozitivele noastre sunt dotate cu o sursă foarte puternică de lumină rece cu LED, având lungimi de undă între 405-410 nm, ce funcționează precum un catalizator pentru a activa ingredientele active din gelul de albire și a accelera procesul.

Odată activat, gelul pătrunde în smalț și dentină și declanșează o reacție de oxidare prin care rupe legăturile ce țin împreună moleculele decolorate. Astfel, moleculele decolorate vor fi descompuse, iar în urma oxidării vor fi generați compuși mai mici și mai deschiși la culoare, care vor duce la o structură mai albă a dinților.

Sistemele de albire SHINE® au la bază ani de studii și cercetări științifice riguroase, având încorporată tehnologie de ultimă generație pentru a oferi cele mai bune, rapide și durabile rezultate posibile.

Produsele SHINE® au fost testate, trimise înapoi în laborator și retestate de zeci de ori până când toate exigentele noastre au fost atinse, iar experiența utilizatorilor cu SHINE® a fost aproape de perfecțiune.

De asemnea, suntem extrem de atenți când vine vorba de impactul produselor noastre asupra planetei. Prin urmare, toate ingredientele pe care le utilizăm în gelul de albire sunt naturale, vegane și prietenoase cu mediul înconjurător, iar produsele noastre nu sunt testate pe animale.

Întrebări și răspunsuri

Dacă ai achiziționat sau dorești să achiziționezi un kit wireless pentru albirea profesională a dinților de la SHINE®, am pus la dispoziție câteva întrebări pe care le-ai putea avea, cât și răspunsurile acestora.

Lumina LED funcționează alături de un agent de albire a dinților. Lumina nu va schimba culoarea dinților dacă este utilizată singură. Cu toate acestea, acționează ca un catalizator pentru a accelera reacțiile în procesul de albire atunci când este combinat cu un agent de albire.

Albirea cu LED a fost dezvoltată pentru a fi sigură pentru uz casnic. Utilizarea unei surse de lumina LED, spre deosebire de sursele de lumină UV mai vechi, este mult mai sigură. Cu toate acestea, rețineți ca albirea dinților implică introducerea substanțelor chimice în gură, deci este important să urmați instrucțiunile din kit. Kit-ul folosește bicarbonat de sodiu și sare ca și ingredient activ, fiind natural.

Bicarbonatul de sodiu este o pudră alcalină și are multe beneficii, inclusiv pentru curățarea și albirea dinților.

Pe lângă multele sale beneficii, bicarbonatul de sodiu este un remediu cu proprietăți antibacteriene, antifungice, antiseptice și antiinflamatoare și este cosiderat un medicament natural puternic, ce luptă împotriva unei arii extinse de afecțiuni medicale, răceli, probleme dentare și ale pielii. Bicarbonatul de sodiu are capacitatea de a curăța dinții și de a elimina placa bacteriană. Acesta te scapă de inesteticele pete de pe dinți, cauzate de cafea sau tutun și ajută la eliminarea respirației neplăcute.

Bicarbonatul de sodiu și sare pentru albirea dinților

Efectul abraziv al sării va îndepărta depunerile de tartru de pe dinți și va ajuta în procesul de albire.

Stomatologii admit că, într-adevăr, bicarbonatul curăță foarte bine și deschide culoarea dintelui până la cea naturală, dar nu este indicat deloc să fie folosită pudra direct pe dinte, ci în anumite combinații, precum gelurile de albire SHINE®.

Beneficiile sunt deja vizibile după 1 săptămână dar aveți nevoie de cel puțin 3 săptămâni pentru a obține un efect de albire bun.

Da, deoarece formula noastră nu conține nicio peroxidă, care este cauza sensibilității la alte kituri de albire de pe piață. Cu toate acestea, dacă vedeți probleme sau simțiți că ceva nu este în regulă, întrerupeți imediat tratamentul și discutați problema cu un dentist.

Vă recomandăm nu mai mult de o dată pe zi. Va recomandăm de 3 ori pe săptămână dacă aveți dinți sensibili.

Vă recomandăm să nu depășiți perioada de 3 săptămâni.

Absolut. Efectele de albire nu vor dura pentru totdeauna. Odată ce ați finalizat planul de tratament, nu trebuie să mai folosiți kitul de albire a dinților timp de cel puțin 20 de zile. După acea perioada, puteți cumpăra rezerve de geluri din magazinul nostru și repetați din nou tratamentul.

Folosește rezervele cu gel pentru repetarea programului de albire a dinților cu kitul SHINE®

Vezi rezervele pentru kitul wireless »
kit wireless pentru albirea dintilor site

Cumpără Kit Wireless Pentru Albirea Dinților SHINE®

Vrei să devii distribuitor SHINE®?