SHINE® WHITENING TECHNOLOGY

Kit smartphone pentru albirea profesională a dinților

Știați că ați putea avea zâmbetul alb cu aproximativ 3-6 nuanțe în doar 20 de minute?

Nu numai asta, dar procedurile profesionale de albire a dinților sunt, de asemenea, fără ac și nu necesită utilizarea unui burghiu dentar. În schimb, procesul este la fel de simplu ca plasarea agentului de albire, aplicarea unei lumini LED și lăsarea acestuia să acționeze.

Tehnologia moderna a facut de fapt posibil sa ai un zambet mai alb si mai luminos rapid si usor. Si, da, lumina joaca intr-adevar un rol in procesul de albire accelerata. Cu toate acestea, simplul zambet la o lumina LED nu va va albi dintii. Pentru a intelege modul in care luminile cu LED joaca un rol in procesul de albire, trebuie mai intai sa intelegeti notiunile de baza despre cum functioneaza albirea dintilor.

cuplu-zambet-shine-albire-dinti
zambet-stralucitor-inainte-dupa--shine-albire-dinti-02
cuplu-zambet-shine-albire-dinti-02

Care sunt elementele de bază ale albirii dinților?

Ingredientele active din gelurile de albire SHINE® sunt bicarbonatul de sodiu împreună cu sarea. Ceea ce conferă o albire cât mai sănătoasă și naturală.

Bicarbonatul de sodiu este o pudră alcalină și are multe beneficii, inclusiv pentru curățarea și albirea dinților.

Pe lângă multele sale beneficii, bicarbonatul de sodiu este un remediu cu proprietăți antibacteriene, antifungice, antiseptice și antiinflamatoare și este cosiderat un medicament natural puternic, ce luptă împotriva unei arii extinse de afecțiuni medicale, răceli, probleme dentare și ale pielii. Bicarbonatul de sodiu are capacitatea de a curăța dinții și de a elimina placa bacteriană. Acesta te scapă de inesteticele pete de pe dinți, cauzate de cafea sau tutun și ajută la eliminarea respirației neplăcute.

Bicarbonatul de sodiu și sare pentru albirea dinților

Efectul abraziv al sării va îndepărta depunerile de tartru de pe dinți și va ajuta în procesul de albire.

Stomatologii admit că, într-adevăr, bicarbonatul curăță foarte bine și deschide culoarea dintelui până la cea naturală, dar nu este indicat deloc să fie folosită pudra direct pe dinte, ci în anumite combinații, precum gelurile de albire SHINE®.

kit-usb-albire-dentara-model-02

În conformitate cu legislația UE, produsele pentru albirea dinților trebuie să conțină maxim 0.1% peroxid de hidrogen prezent sau eliberat, iar produsele cu concentrație 0.1%-6% sunt exclusiv destinate vânzării medicilor dentiști.

Deci, cum ajută luminile LED?

Luminile LED necesită o putere minimă, sunt de lungă durată și nu necesită o perioadă de încălzire pentru a fi eficiente. Deși lumina lor este mai intensă decât alte tipuri de lumină, ele sunt, de asemenea, mult mai reci datorită capacității lor de a disipa caldura.Toate aceste lucruri le fac o lumină ideală pentru albirea dinților.

În general, adăugarea de lumini LED la procedurile de albire a îmbunătățit eficiența agenților de albire, permițând zâmbete mai luminoase și mai albe. Cu toate acestea, agentul de albire rămâne elementul cheie al tratamentului de albire. Deși rezultatele nu pot fi obținute doar cu o lumină LED, rezultate fenomenale sunt produse atunci când sunt utilizate cu soluții de albire.

Luminile cu LED sunt utilizate în procedurile de albire a dinților dintr-un motiv cheie: cercetările au arătat că accelerează reacțiile chimice care îndepărtează petele de pe dinți.

Setul de albire avansat a dinților, SHINE® WHITENING TECHNOLOGY, combină o lumină de albire cu LED și o soluție de albire a dinților dovedite clinic pentru a elimina petele cauzate de fumatul excesiv, cafea, ceai etc.

Soluția de albire a dinților de la SHINE® este aprobată CE, MSDS și alte certificate internaționale, și este sigură de utilizat fără să cauzeze sensibilitate.

zambet-stralucitor-shine-albire-dinti-03
zambet-stralucitor-shine-albire-dinti-04
zambet-stralucitor-shine-albire-dinti

Instrucțiuni de utilizare

Avertisment

Instrucțiuni de prim ajutor

poza-produs-kit-usb

Cumpără Kit USB Pentru Albirea Dinților SHINE®

Vrei să devii distribuitor SHINE®?