SHINE® WHITENING TECHNOLOGY

Kit LED Pentru Albirea Profesională a Dinților

Albiți-vă în mod eficient dinții folosind cea mai avansată tehnologie de albire a dinților și serul propriu de albire a dinților, folosind ingrediente naturale avansate care oferă rezultate de calitate dentară.
Kit LED Albire Dentară SHINE®

Nu vă sunt dinții la fel de albi pe cât ar trebui?

Există o gamă largă de motive care decolorează dinții. Fumatul, consumul de cafea, deciziile nutriționale proaste și medicamentele sunt cele mai răspândite.

Înaintarea în vârstă ne poate afecta luminozitatea și culoarea dinților. Smalțul începe să se subțieze pe măsură ce îmbătrânim și este mai predispus la pete. Este crucial să aveți un strat sănătos al smalțului. Utilizarea unui kit de albire cu LED produce un strat protector care ajută la combaterea decolorării.

poza-produs-kit-albirea-dintilor-cu-guta
cuplu-zambet-shine-albire-dinti-02
zambet-stralucitor-shine-albire-dinti-03
zambet-stralucitor-shine-albire-dinti-02

Ce este lumina LED?

LED-ul înseamnă diodă emițătoare de lumină. LED-ul violet (405-410 nm) constituie un avans în procedurile de albire a dinților. Lungimea sa de undă mică și frecvență ridicată a vibrațiilor interacționează cu moleculele de pigment din dentina, descompunându-le selectiv în molecule mai mici. Acest lucru slăbește legăturile lor chimice, provocând rupturi care duc la o structură mai albă. Luminile LED sunt foarte strălucitoare, dar nu la fel de fierbinți ca lămpile cu incandescență sau cu halogen.

Luminile LED sunt extrem de eficiente. LED-ul are întotdeauna cea mai mare intensitate, chiar și fără a-l încălzi pentru o perioadă lungă de timp. Aceasta înseamnă că, dupa ce îl porniți, puteți adăuga instantaneu lumina LED pe dinți.

Puterea de albire a luminii LED

Singură, lumina LED nu vă va albi dinții. Similar cu alte tehnici de albire, un produs de albire trebuie aplicat pe dinți. Lumina LED accelerează răspunsul agentului de albire.

Aceasta este o modalitate rapidă și ușoară de a va albi dinții. Kitul este netoxic și extrem de sigur atunci când este utilizat cu un produs de albire natural.

Cât de sigură este lumina LED?

Unele tipuri de lumină pot declanșa probleme de sănătate. De exemplu, majoritatea persoanelor sunt îngrijorate de expunerea la lumina UV și de efectele secundare asociate. Ești îngrijorat de potențialul unei expuneri crescute la cancer și de sănătatea ta? Ei bine, cu lumina LED nu trebuie să vă pese deloc de asta!

Lumina LED este vizibilă. Asta implică faptul ca nu va induce radiații ionizante. Albirea dinților cu lumina LED nu va duce la mutații celulare sau alte efecte secundare dăunătoare.

Un alt mare avantaj al luminii LED albastre este reprezentat de caracteristicile sale antibacteriene. Studiile au descoperit că lumina albastră distruge bacteriile care provoacă tartru pe dinți. Amenințarea bolilor gingivale, a cariilor și a altor probleme de sănătate dentară poate fi, de asemenea, redusă.

Te-am convins deja să folosești un sistem LED de albire a dinților?

zambet-stralucitor-shine-albire-dinti-04
albirea-dintilor-diferente-02
cuplu-zambet-shine-albire-dinti
zambet-stralucitor-shine-albire-dinti

Ce este SHINE®?

Sistemul profesionist de albire a dinților SHINE® all in one a fost proiectat de medici dentiști americani și de ingineri de frunte pentru a oferi rezultate maxime în 15 zile, fiecare aplicare fiind de doar 8 până la 30 de minute. Ingredientele naturale cheie asigură să nu existe durere sau sensibilitate cauzată pe tot parcursul procesului, oferind în același timp rezultate garantate de cel puțin 3 nuanțe de dinți mai albi.

Rapid și nedureros

Instrucțiuni de utilizare

Kit LED SHINE ® Albire Profesională a Dinților

Avertizări

Cumpără Kit LED Pentru Albirea Dinților SHINE®

Vrei să devii distribuitor SHINE®?