SHINE® Whitening Technology

Benzi Pentru Albirea Profesională a Dinților

Dacă totuși crezi că dinții tăi sunt galbeni, ai putea încerca să folosești benzile de albire a dinților, care vă va ajuta să îndepărtați pete de cafea, ceai, vin roșu, tutun.

Benzile sunt făcute din bucăți flexibile de plastic (polietilenă) transparente, subțiri, care au fost acoperite pe o parte de un strat subțire ce nu conține peroxid de hidrogen, fiind în conformitate cu legislația UE. Acest strat funcționează atât ca agent de albire, cât și ca adeziv prin care benzile vor sta lipite pe dinți. Benzile conțin același agent de albire folosit de către medicii dentiști în cabinete, iar în procesul de albire acestea nu afectează smalțul!

Avantajul design-ului sub formă de bandă

benzi-albire-wide-models
benzi-albire-model
diferente-utilizare-benzi-albire
SHINE® Whitening Technology

Cum se folosesc benzile de albire?

mod-utilizare-benzi-albire-dinti

Alte informații pe care le consideram foarte importante pentru ca tratamentul să fie unul reușit!

Este foarte important să respectați perioada recomandată de aplicare a benzilor și să nu le țineți mai mult pe dinți, pentru că acest lucru nu va duce la albirea mai puternică a dinților, ci dimpotrivă, ar putea crea sensibilități. De asemenea, înainte de aplicarea benzilor, dinții nu trebuie spălați cu pastă de dinți, pentru că astfel fluorul din pasta de dinți o să anuleze efectul acestora.

Înainte de aplicare, dantura se curăță cu periuța de dinți, apă și ață dentară. După îndepărtarea benzilor, trebuie să vă spălați cu pasta de dinți, pentru a îndepărta gelul rămas pe dinți. În cazul în care apar sensibilități, deși este foarte puțin probabil, vă recomandam să faceți o zi pauză, iar apoi să reluați tratamentul. Acestea vor dispărea complet după terminarea tratamentului.

benzi pentru albirea dintilor site2

Cumpără Benzi Pentru Albirea Dinților SHINE®

Vrei să devii distribuitor SHINE®?