SHINE® Whitening Technology

Benzi Pentru Albirea Dinților cu Cărbune Activ

Benzile de albire a dinților cu cărbune activ sunt benzi subțiri, flexibile, acoperite cu un gel de albire a dinților. Acest gel are proprietăți de albire a dinților și conține, de asemenea, un gust proaspăt mentolat.

Adaugă încredere zâmbetului tău de zi cu zi!

Zâmbetul creează o stare de bine, atât fiecăruia dintre noi, cât și tuturor celor cu care intrăm în contact, și apropie oamenii prin crearea de legături emoționale.

Cand zâmbim ne destresăm, ne relaxăm, zâmbetul aducându-ne satisfacție, bucurie și admirație din partea celor din jur.

cuplu-zambet-shine-albire-dinti-04
cafea-zambet-persoana-albire-dinti
SHINE® Whitening Technology

Benzi de albire a dinților

Benzile sunt concepute pentru a se conforma formei dinților, iar acestea funcționează prin menținerea gelului de albire a dinților pe locul dinților pentru a îndepărta petele de sub suprafața smalțului. Folosește același ingredient eficient pentru albire pe care îl folosesc dentiștii. Vă oferă albirea de care aveți nevoie, acolo unde aveți nevoie, pentru un zâmbet mai luminos și mai alb!

Spre deosebire de alte benzi de albire a dinților, benzile SHINE® sunt sigure pentru smalț, înseamnând că nu erodează straturile dinților.

benzi-albire
cutie-benzi-albire-shine

Conținut și utilizare

Cutia conține 28 benzi de albire a dinților, sunt 14 blistere a câte 2 benzi fiecare, una pentru dantura de jos și una pentru dantura de sus.

În doar câțiva pași simpli și doar 30 de minute în fiecare zi, te vei putea bucura de dinți mai albi, mai curați și mai frumoși.

Ingredientele folosite nu sunt dăunătoare sănătății, astfel, puteți folosi liniștiți benzile de albire, fără teama de a fi intoxicați.

Dinți mai albi după doar câteva zile

Noua formulă cu cărbune activ, îți oferă un zâmbet strălucitor încă de la a doua aplicare a benzilor.
* Fiecare persoană este unică și va avea rezultate diferite. Cu toate acestea, aceste benzi de albire vor funcționa imediat, albind culoarea din smalțul dvs. În medie, ar trebui să incepeti sa vedeți o diferență vizibilă în 5-7 zile.

Produs atestat și verificat cu Certificat de conformitate pentru Uniunea Europeană CE.

Acest produs nu afectează smalțul dinților sau gingiile, este 100% sigur și nu provoacă neplăceri în nici un fel la utilizare, dar nici după.

cutie-benzi-albire-shine

Cumpără Benzi Pentru Albirea Dinților cu Cărbune Activ SHINE®

Vrei să devii distribuitor SHINE®?